Радост Георгиева, създателка на виртуален фен-клуб за волейболиста Методи Ананиев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:01 / 26.02.2008
1122

Здравейте на всички, които се вълнуват от волейболните успехи на България! След великолепния мач вчера, където разбихме бразилците, и където се вълнувах, виках и скачах в пъти повече, отколкото в зала "Конгресна", реших да направя виртуален фен клуб на един от "новобранците" в националния ни тим.
Номер 9 го забелязах още на тренировките във Варна преди първите мачове. Не съм професионалист в областта на волейбола, но е факт, че го забелязах преди Хулио Веласко ;) Още тогава разбрах, че ще бъде много полезен за тима и очакванията ми се оправдаха. Мечката се включи великолепно, сработи се с останалите момчета, защото не е конфликтен, не страда от високо самочувствие и иска да играе и да продължи да се учи на тънкостите в играта. Успя да оправдае и мястото си сред националите с факта, че в няколко мача имаше максимум отбелязани точки.
След победите във Варна, дойде време и за околосветското пътешествие България- Аржентина - Китай - България, което доста отрицателно повлия на физическата форма на отбора. Последваха и загубите срещу Полша, но най-верните фенове не спираха да вярват в лъвчетата и да ги подкрепят.
И така - дойде момента, в който Мартин Стоев трябваше да избере двама, които да отпаднат за финалните срещи - и моето голямо учудване беше, че Методи беше единия. Някак нелогично ми се струваше... Цял ден мърморих! На другия ден обаче една хубава и една лоша новина - Коце Стойков отпада от отбора поради гастритна криза и нашето момче все пак ще играе - 3 пъти УРА! Изписаха се много думи в защита на Ананиев и против Стоев по форумите. Тогава видях, че има доста хора, които подкрепят Методи и именно това ме стимулира да създам този фен-клуб. По мое скромно мнение неговото включване в мача с Бразилия внесе много ЖИВОТ в играта на нашите и именно негова беше финалната точка :)
Това беше накратко моята история. Надявам се, че този блог ще ни носи само положителни емоции!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).