87 гола в първия кръг на градското по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:49 / 26.02.2008
258


87 гола бяха отбелязани в първия кръг на градското първенство на Варна по футзал. Шампионатът се провежда със съдействието на Зоналния съвет на Българския футболен съюз, а мачовете се играят в зала "Владислав" на спортен комплекс "Черно море". Отборите през тази година са 16, като са разделени на две групи по осем. Те ще играят първа фаза от седем кръга по системата всеки срещу всеки, след което първите четири класирали се в групите оформят първа осмица, а следващите - втора.
Миналогодишният шампион Пикадили, който сега носи името МФК Варна, стартира с убедителното 25:0 над новака Хъшове. Одесос-Интерком груп пък обърна тима на Красен Кралев МАГ с 4:3. Наставникът на МФК Варна Венко Иванов откри резултата за "магьосниците", а малко след това стана 2:0. Привлеченият в Одесос от състава на шампионите Цецо Миланов изравни с две попадения, след което МАГ отново поведе. Миланов и Калоян Димитров-Шукера обаче направиха пълния обат и донесоха успеха на Одесос. В друг драматичен мач Феличе и Хепи си вкараха по четири гола, а при дузпите Феличе победи със 7:6 и взе две точки, срещу една за съперника им. Другите резултати: Гама Ник - Планекс 0:9, Порт - Арарат 3:4, Дженема - Фонбокс 0:6, Делфини - Мартинели 13:2, Черно море - Пода 7:3.
"Радостното е, че първият кръг мина при голям интерес. Прави впечатление, че отборите са добре екипирани и имат достатъчен брой състезатели, което говори, че гледат сериозно на нещата поне в началото на първенството. Получиха се както интересни и равностойни срещи, така и неравностойни. Новите отбори тепърва ще свикват с правилата и с условията в залата. Хубавото е, че нямаше инциденти", коментира отговорникът от страна на БФС за турнира Петър Петров.
Вторият кръг на градското е тази събота, а срещите стартират в 11 ч.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).