Одесос-ИГ, Пидакили, Планекс и Делфини мачкат в градското по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:52 / 26.02.2008
276
75 гола бяха отбелязани в четвъртия кръг на градското първенство на Варна по футзал. Четири отбора продължават да мачкат своите противници и са с пълен актив от 12 точки.
В група "А" шампионът Пикадили не срещна проблеми и записа поредната си разгромна победа. Възпитаниците на Венко Иванов вкараха 16 безответни гола във вратата на Хепи. Делфини пък удари с 10:3 Хъшове. С дузпи трябваше да решат спора си отборите на Феличе и Черно море, след като в редовното време си отбелязаха по два гола. "Моряците" демонстрираха по-точен мерник и прибавиха към актива си две точки, докато Феличе се задоволи с една. Пода.со излезе от дъното, побеждавайки в оспорван мач Мартинели, който пък остана единственият тим без точка до момента.
В група "Б" Одесос-Интерком груп разгроми с 12:0 Гама Ник и изостава само по голова разлика на Планекс, който също продължи победния си ход - 5:1 над Фонбокс. Дубълът на Пикадили и Порт записаха вторите си успехи в шампионата, надигравайки съответно с 5:2 Арарат и със 7:1 Дженема.
Шампионатът се провежда със съдействието на Зоналния съвет на Българския футболен съюз, а мачовете се играят в зала "Владислав" на спортен комплекс "Черно море". Отборите през тази година са 16, като са разделени на две групи по осем. Те ще играят първа фаза от седем кръга по системата всеки срещу всеки, след което първите четири класирали се в групите оформят първа осмица, а следващите - втора. Срещите от следващия кръг са тази събота от 11 ч.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).