Лидер в градското по футзал губи първи точки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:54 / 26.02.2008
269
Лидерът в група Б на градското първенство на Варна по футзал Планекс загуби първите си точки. В мач от шестия кръг на шампионата тимът падна с дузпи от Арарат след 3:3 в редовното време. Така Планекс взе само точка, а арменският отбор - две. Одесос-Интерком груп, чийто мач от миналия кръг бе отложен, записа петата си победа - 7:0 над Дженема, и е на една точка от лидера в тази група. Гама ник пък се отлепи от дъното, надделявайки с дузпи срещу Фонбокс след 4:4 в редовното време.
В група А лидерската позиция вече е за отбора на Делфини, който се възползва от това, че мачът на Пикадили с Феличе е отложен. Делфини би Пода.со с 4:0 и събра 16 точки, с една повече от шампионите. Черно море продължава с доброто си представяне и с успеха над Хъшове с 5:3 събра 13 точки и твърдо държи третото място.
В този кръг от надпреварата бяха отбелязани най-малко голове в сравнение с предишните - 47. Шампионатът се провежда със съдействието на Зоналния съвет на Българския футболен съюз, а мачовете се играят в зала "Владислав" на спортен комплекс "Черно море". Отборите през тази година са 16 и са разделени на две групи по осем. Те ще играят първа фаза от седем кръга по системата всеки срещу всеки, след което първите четири класирали се в групите оформят първа осмица, а следващите - втора. Срещите от следващия кръг, който е последен за първата фаза, са тази събота от 11 ч.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).