Иван Мартинов подсилва Одесос-Интерком груп в градското

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:59 / 26.02.2008
528

Варненският футболист Иван Мартинов ще подсили Одесос-Интерком груп във втората фаза от градското първенство на морската столица по футзал. Нападателят се завърна преди няколко дни от Латвия, където игра за местния тим Юрмала. Отборът от курортното градче се класира на шесто място в шампионата, а заедно с варненеца играха още Станимир Вълков и Венцислав Алдев.
Мартинов се състезава през лятото за Одесос-Интерком груп но в държавното по плажен футбол. Сега той подсилва отбора за втората фаза на градското, която стартира утре (събота). Интеркомци излизат срещу Черно море в 11 ч. в мач от първата осмица. Мартинов е с №21.
Футболистите на Одесос ще играят в чест на своя съотборник Калоян Димитров-Шукера (със светлия екип на снимката вдясно). Той получи тежка контузия - скъсани външни връзки на глезена, е аут за дълго време от игрището.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).