Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Осем играчи от Варна в основния състав на националния по футзал
Автор: Екип Varna24.bg 17:11 / 26.02.2008Коментари (0)575
© Ole-bg.com

Осем състезатели от Варна попаднаха в списъка от 14 имена на националния отбор на България по футзал, който от 28 февруари до 2 март приема световна квалификация в морската столица. Тимът е ръководен от Ангел Станков, който освен 14-те играчи, е картотекирал още шест, които ще заменят хората от основния състав при контузии или отсъствие заради други ангажименти. В основния списък има петима състезатели на шампиона МФК Варна, по един на Одесос-Интерком груп (Вн), Векта (Пд), Академика (Сф), двама от МАГ (Вн) и четирима на Надин (Сф).
Квалификациите ще се проведат в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта, а съперници на "трикольорите" ще са Украйна, Израел и Молдова, като само първенецът от групата отива в следващите пресявки, а вторият има шанс при добър коефициент. Входът за трите мача на българските футзал национали ще бъде свободен за феновете.
"Очакванията ми са да бием в първия мач с Молдова. Това ще е най-хубавото, което можем да направим и се надявам, че ще успеем да поработим. Ако бием ще имаме по-голямо самочувствие и ще се хвърлим здраво в другите два мача. Много разчитаме и на варненската публика. Радост
©
ното е, че варненските играчи са от по-дълго време заедно, те играят помежду си вече доста време, познават се. Отделно играчите на Надин са по-мощни и по-здрави, прилагат зонов стил на игра, другите играят с пълно покритие. От Надин са по-силни в единоборствата. Пламен Благоев и Цецо Миланов ще ги използвам като пивоти. За съжаление няма да мога да ползвам всички, които исках, тъй като някои са на работа, трябва да вземат неплатен отпуск. Трудно е. Заради подобни проблеми изгубихме и в Габрово двете контроли", заяви за спортния сайт на Варна www.ole-bg.com Ангел Станков.
Ето и списъкът на повиканите от него футболисти: Исмет Хаджиев (МФК Варна), Виктор Викторов (МФК Варна), Цветан Миланов (Одесос-Интерком груп), Бойко Косев (МАГ), Галин Петров (Академика), Пламен Благоев (Надин), Мариян Германов (Надин), Димитър Иванов (Надин), Светослав Борисов (Надин), Бойчо Марев (МФК Варна), Борис Трендафилов (МФК Варна), Владимир Гочев (МФК Варна), Станислав Иванов (МАГ), Георги Ставрев (Векта). Картотекирани са още: Благовест Марев (МФК Варна), Ивайло Борисов (МФК Варна), Даниел Калчев (МАГ), Атанас Георгиев (Плазма), Павел Симеонов (Младост) и Георги Калоянов (Младост).







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Завърши международния детски футболен турнир "VARNA CUP 2024"
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: