Праматаров: В БФС не е постъпвала жалба от Одесос-ИГ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:13 / 26.02.2008
408

Тодор Праматаров, който е секретар на администриращата държавното първенство по футзал, аматьорска лига към БФС, заяви, че варненският клуб Одесос-Интерком груп не е пускал жалба до футболната ни централа относно мача от държавното първенство срещу столичния Надин, който се игра на 2 февруари. Тимът от морската столица обяви, че се е жалвал заради неспазване на правилника. Според претенциите, във въпросния двубой медицинският протокол на Надин е липсвал и е бил написан на място, заради което мачът е закъснял. Наскоро от клуба излязоха с декларация до медиите, в която алармират, че нямат никакъв отговор от страна на БФС за жалбата.
"Аз работя с документи. Първо искам да кажа, че такава жалба няма. В деловодството на БФС такава не е получавана. Тя трябва да бъде пусната в рамките на един час след приключване на двубоя, а в протокола такова нещо не е отбелязано. Ако са я пуснали в Зоналния съвет на БФС, си е техен проблем, тъй като той администрира градското първенство, а не държавното. В декларацията на варненци има и други неща, които не са верни. Например, че аз съм бил делегат на срещата, а такъв е Николай Цанков от Габрово. Също така те се позовават на наредба за всички футболни първенства, но правилата на футзал са в отделна наредба, от която те имат точно три копия", обясни Праматаров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).