Звездата на Самп Андреа Карачоло: Ръката ми бе свита. Как да отсъдят дузпа?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:18 / 27.02.2008
304



Безспорно, най-надеждният играч на Сампдория е Андреа Карачоло. Нападателят на генуезците е национален играч, очаква скоро нова повиквателна от селекционера на скуадра адзура Роберто Донадони. Андреа даде интервю само за спортния сайт на Варна www.ole-bg.com след мача с моряците. Той бе напълно обезвреден от Александър Томаш и Николай Домакинов и нямаше нито една възможност да вкара гол на стадиона в Бургас. Карачоло удари и топката с ръка в наказателното поле, но дузпа не бе отсъдена.

- Андреа, какъв е коментарът ти за мача с Черно море?
- Беше много труден мач. Домакините ни създадоха много трудности и, общо взето, не беше лесно. За нас обаче най-важно бе да отбележим гол и да не получим такъв.
- От варненския клуб има много претенции към съдията? Можеш ли да се ангажираш с някакво мнение?
- Не е моя работа, но според мен реферът отсъждаше еднакво и за двeте страни. Понякога помагаше повече за нас, но пък в други случаи помагаше повече на домакините.
- Имаше и претенции за дузпа. Топката среща ли ръката ти в наказателното поле?
- Да. Обаче мисля, че ръката ми беше свита до тялото. В такъв случай това е неумишлено. Как да се даде дузпа?
- Така ли трябва да изглежда Сампдория?
- Не, скоро започнахме подготовката си От това следва, че в момента нямаме много физически сили, не сме и много бързи. В началото на подготовката сме и трябва още много да се постараем във физическо отношение.
- Какво ще преследва Самп в Серия А?
- Ние ще се опитаме да дадем най-доброто от нас. Феновете ни го заслужават. Ще играем мач за мач и докадето стигнем.
- Говорил ли си скоро с националния селекционер Роберто Донадони?
- Скоро не. Миналото лято, след напускането на Марчело Липи, когато станахме световни шампиони, ми се беше обадил за приятелски мачове. Целта ми сега е да се представя на високо ниво в Сампдориая. Ако един ден Роберто Донадони и се обади, ще бъда много щастлив. Все пак най-голямата чест за един играч е да защитава цветовете на родината си.
- Положително ли е за теб, че и Винченчо Монтела е в отбора от гледна точка на конкуренцията в тима?
- Разбира се. За мен е чест да играя рамо до рамо с Монтела. Играч като него, с неговия опит, може само да бъде в полза за мен от гледна точка на това как ще се развивам като футболист.

Източник: Калоян Златков


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).