Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Никола Спасов: Играчите в Серия А не са много по--добри от нас
Автор: Екип Varna24.bg 17:28 / 27.02.2008Коментари (0)305
© Ole-bg.com


Със сигурност в последно време човекът, който излъчва най-голяма увереност в думите си, е старши треньорът на Черно море Никола Спасов. Преди мачовете със Сампдория наставникът заяви, че ще играе, за да елиминира италианците! И в двете срещи той надигра съперника, но в крайна сметка загуби нелепо. Преди реванша Спасов втрещи италианските журналисти с думите, че идва за победа ... и бе на косъм да го стори. Той сподели и доста интересни неща след финала на евроавантюрата на моряците.

- Г-н Спасов, какъв е коментарът Ви за мача?

- Няма какво толкова да коментираме, след като бяхме отстранени. Мисля, че бяхме равностойни днес, докато в България надиграхме противника. Момчетата се раздадоха страхотно Съжалявам страшно много заради тях. Бяхме равни с италианците и искахме да спечелим в последните минути, но не успяхме. Истина е, че Сампдория има много добри футболисти, което прави и нашето представяне по-силно. Всички видяхте мача. Не е нужно, след като бяхме елиминирани. Можехме да решим мача при някои ситуации. Не ни достига малко самочувствие в завършващата фаза на атаката. Затова и бяхме отстранени. Ние изпуснахме моментите си. Имаме малко опит, което ни попречи да отбележим гол.

- Как успяхте да мотивирате играчите до такава степен, че да са равностойни на Самп пред 24 000 зрители, при положение че само един Ваш играч е участвал в евротурнирите?

- Бях сигурен, че допълнително ще се мотивираме от добрите условия, които предлага Сампдория като стадион, като тревно покритие и публика. В крайна сметка най-важното беше, че бяхме убедени, че играем добър футбол. Момчетата показаха, че са подготвени игрово, тренират по същия начин, както и играят, и това е гаранция, че няма как да сме слаби.

- Предполагам, че сте доволен от някои неща? Черно море завърши на 6-о място в А група, но беше равностоен на деветия в Серия А?

- Аз мисля, че в тези два мача и предишните срещу Македония момчетата надминаха себе си. Вярвам в това, че когато се работи през седмицата по един перфектен начин, е нормално да играят добре срещу който и да е отбор. Наистина, ако играем срещу Милан, Ювентус или Интер, там има футболисти, които правят разликата. Мнението ми е, че играчите в Серия А не ни превъзхождат толкова много във футболно отношение.

Източник: Калоян Златков







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Завърши международния детски футболен турнир "VARNA CUP 2024"
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: