Алекс: И трети да бях, пак щях да уважа церемонията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:34 / 27.02.2008
291

Александър Александров-Алекс за пореден път доказа, че освен голям играч е и човек, който философски приема всяко едно нещо. Алекс отдели време за медиите, след като бе обявен за Футболист №1 на Варна за 2007 г.

- Как се чувстваш, след като получи поредното признание?
- Оценявам по един и същ начин всяка награда. Това е признание за мен и отбора, в който съм играл. Футболът е колективен спорт, на терена сме 11 души. Както навремето спечелих признанието за №1 в България, това бе признание и за Левски. Сега е същото с отбора, в който играя.
- На кого искаш да благодариш най-много?
- Най-много благодаря на съпругата ми за огромното търпение, което има към мен.
- Какво следва оттук нататък?
- Продължаваме постарому. Тренираме и дай Боже да постигнем по-големи успехи тази година. Аз лично съм си поставил за цел, а и ръководството, да играем важна роля в първенството. Ако не тази, то поне през следващата състезателна година.
- Мислиш ли, че някой може да има основателна причина да бойкотира подобна церемония, която се прави единствено за футбола и феновете?
- Виждате каква е обстановката тук. Церемонията беше на много високо ниво и мисля, че другият варненски отбор не постъпи коректно. Не става дума за мен, че съм първи. Аз и трети да бях, пак щях да съм тук. Те не постъпиха коректно към хората, които присъстваха тук. То си е за тяхна сметка.
- Доста се спекулира с това докога ще играеш...
- Ако се чувствам добре физически и не се излагам на терена, мога да поиграя още. Със сигурност свързвам бъдещето си с Черно море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).