Станислав Стоянов: Играем добре, но нямаме късмет с головете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:37 / 27.02.2008
305

Универсалинят футболист на Черно море Станислав Стоянов е неизменен капитан от началото на пролетния полусезон. Той пропусна почти целия есенен полусезон поради контузия, но след добрата зимна подготовка играе на добро ниво в мачовете от пролетния полусезон. Стоянов се съгласи да отговори на въпросите на "Позвънете Новини".


- Станиславе, след добрият старт срещу ЦСКА, записахте две загуби. На какво се дължи това, според теб?
- За съжаление ни гони голям малшанс. Не мога да си обясна това. Играем добре, създаваме голови положения, но не успяваме да ги реализираме. Може би всичко е на психологическа основа. Убеден съм, че ни трябва да вкараме един гол. След него ще се успокоим и ще се отпушим. В мача ни с Ботев при резултат 2:0 имахме 1-2 положения. Преди това също изпуснахме да вкараме, аз също имах възможност, но не успях. Честно казано, накрая исках да вкараме един гол, дори да загубим. Просто да вкараме и да се отпушим. Става така, че сега някой като види резултата 2:0 в Пловдив си казва, че сме зле. А играхме добре, просто късметът не бе с нас.
- Очакваш ли това да "налее олово" в краката ви срещу Берое в четвъртък?
- При всички положения ще има напрежение, защото трудно отбелязваме гол. Ще направим всичко възможно да вкараме ранно попадение. Аз не играх в есенния мач, но се сещам, че ни обърнаха от 0:1 с 10 души. Просто имаха късмет. Дано сега той да е на наша страна и да победим. Но трябва да се има предвид и това, че във Варна всички отбори играят по един и същи начин - затварят се отзад и чакат своя шанс на контраатака. Затова няма да е лесно.
- Начело на Берое е бившият футболист и треньор на Черно море Илиан Илиев. Как очакваш да го приеме публиката на стадион "Тича"?
- Аз мисля, че публиката го уважава и го обича. Направи ми впечатление, че при гостуването ни на Ботев местната публика прие много топло треньора ни Ясен Петров. Пяха песни за него, скандираха му името преди и след мача. Мисля, че и с Илиан трябва да е така във Варна.
- В трите пролетни мача си неизменен капитан на отбора. Как се чувстваш?
- Аз и преди съм бил капитан на Черно море. Това определено е една доста голяма отговорност. Старая се с каквото мога да помагам на момчетата и на отбора.

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).