Найденов гласи 18-годишен за титуляр срещу Любимец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 14.11.2012
1027
Централният защитник на юношите Калоян Иванов може да излезе титуляр до Станислав Иванов в сърцето на отбраната срещу "Любимец". Това ще стане факт, ако Стоян Георгиев не успее да се възстанови от контузията.

Както е известно, 18-годишният Иванов тренира с мъжете от лятото и игра в двете срещи за купата - при успеха с 2:1 над "Шумен 2010" и при 2:2 с "Раковски". 

"Стоян още не тренира пълноценно. Ще опита да го направи в края на седмицата, но ако чувства дори малка болка, няма да рискувам. При това положение Калоян Иванов остава единствената алтернатива за втори централен защитник, тъй като Боян Илиев е опериран, а Венци Маринов - наказан", заяви за "Народно дело" Иван Найденов.

Разбра се още, че бранителят Митко Бекяров счупи ръката си на тренировка, след като пострада при сблъсък с Димо Димов. 19-годишният Бекяров ще в гипс един месец, а след това ръката му ще бъде обездвижена с шина. Митко се надява, че ще започне пълноценна зимна подготовка с тима около 12 януари. Тази есен той игра за родния си клуб само в двете срещи за купата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).