Долф Лундгрен наградил варненски талант в Лос Анджелис

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:48 / 27.02.2008
623
Холивудската звезда Долф Лундгрен лично е наградил състезателя на варненския клуб по карате киокушин Ичи Геки - Виктор Вълчев. Това е станало на отворения турнир без категории в Лос Анджелис преди около седмица, където 12-годишният състезател завърши на второ място на ката. Любопитното е, че ако Виктор бе станал шампион, участникът в "Роки 4" нямаше да го награди, тъй като организаторите определиха екшън-актьора да поздравява само сребърните медалисти. "За мен беше голямо изживяване и бях много щастлив да се докосна до такава холивудска знаменитост като Долф Лундгрен", призна Виктор.
Шампионката от последните три години на ката в турнира при жените Гергана Апостолова пък разкри любопитен факт. През 2006 г. на същия турнир Лундгрен я е наградил, като двамата с Емо Костов са си направили снимка за спомен с него. Сега в Лос Анджелис Лундгрен е показал завидна памет, като се е сетил, че се фотографирал с българите и ги е поздравил.
Апостолова изрази задоволство, че подобно на Костов също има последователи. Тя визира 12-годишния си възпитаник Пламен Бонев, който стана първи на ката в Лос Анджелис. Виктор и Пламен благодариха на своите треньори и признаха, че са отличници в училище.
Преди първенството в САЩ нашата група, водена от Емил Костов, е участвала в престижен семинар със 79-годишния Боби Лоу (Хавай). Той е един от учениците на основателя на киокушина Ояма.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).