Шефът на "моряците": Градим нов отбор и ни трябва време

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:01 / 27.02.2008
412

Новият изпълнителен директор на Черно море даде първото си интервю за варненските медии, което бе разпространено днес от пресслужбата на "моряците". Ето какво мисли бившият лекоатлет за състоянието на отбора и бъдещите планове.
- Г-н Маринов, как се роди идеята да поемете в свои ръце съдбата на Черно море?
- Беше ми предложено от собствениците на клуба да стана част от Черно море и на провелото се годишно общо събрание бях избран за член на Съвета на директорите и след това назначен за изпълнителен директор.
- Какво наследство заварихте след оставките на старото ръководство?
- След оставките на членовете на УС и НС разгледах обстойно отчетите на старото ръководство за периода 2004-2007 г. и мога да ви уверя, че клубът е в добро финансово състояние и с всички футболисти са сключени дългосрочни договори.
- Помага ли ви в новото амплоа това, че сте бивш спортист и от най-ранна възраст сте свързан с Черно море, макар и като лекоатлет?
- Определено мога да кажа, че емблемата и Черно море не са ми непознати. Около 10 години съм се състезавал за този клуб, макар и като лекоатлет, и затова смятам, че любовта ми към спорта ще допринесе за добрите резултати за в бъдеще.
- Първите ви впечатления от отбора бяха двубоите от европейския клубен турнир "УЕФА Интертото Къп". Какво се промени за тези няколко месеца?
- Мнението ми за представянето на отбора в европейския клубен турнир е позитивно. Разгромихме на два пъти Македония (Гьорче Петров) и се представихме повече от достойно срещу италианския гранд Сампдория, но все пак остана една горчивина от това, че не можахме да ги елиминираме. В момента градим нов отбор с много нови попълнения и ще ни е необходимо време, за да изградим един наистина боеспособен тим, който да радва феновете и нашия град.
- Как оценявате селекцията и работата на треньора до момента?
- Мисля, че след края на полусезона класирането ни ще даде ясна представа за свършената работа от тях.
- Какво би ви задоволило в края на сезона?
- Моите и на колегите ми амбиции са естествено да се придвижим в челото на класирането, но затова е необходима добра игра, много голове и резултатите сами ще дойдат.
- По-нисък ли е бюджетът на клуба от миналата година?
- Появиха се много спекулации в пресата по този въпрос, но мога да ви уверя, че финансовото състояние на отбора е много добро и нека всички заедно да направим така, че най-старият футболен клуб да се превърне в един от водещите отбори у нас.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).