Бойко Каменов скъса менискус, ще се оперира в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:02 / 29.02.2008
630
Варненският футболист Бойко Каменов скъса менискус и ще се наложи да претърпи операция. Това разкри самият той за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com от Малдивските острови, където защитава цветовете на местния Ви Би спортс клуб. Бившият футболист на Черно море, Спартак (Варна) и Марек ще се прибере до няколко дни в България и ще се оперира в морската столица.
"За съжаление скъсах менискус и ще се наложи да го оперирам. Ще искам да се оперирам в България и до няколко дни ще се прибера", заяви Бойко.
Той добави, че тимът му не се представя много силно, но ръководството не прави трагедии от този факт. "Отборът не върви много добре, но все пак съставът е нов и му трябва време. По принцип шефовете не го приемат тежко, дори ни окуражават, казвайки ни, че няма от какво да се притесняваме. Казват ни, че сега не ги интересуват толкова резултатите, тъй като искат да изградят сериозен отбор и са наясно, че като за първа година няма да е лесно", обясни Каменов.
Наскоро Бойко обяви, че възнамерява да приключи кариерата си на Малдивските острови. Това е втори тим за варненеца на Малдивите. Преди време той изкара изключително успешен сезон в Ню Радиант. С него Каменов спечели титлата на страната, а впоследствие достигна полуфинал в турнира за Купата на Азия (AFC CUP). След отличните мачове за Ню Радиант Бойко премина в шампионата на Сингапур, където през 2006 г. игра за Джейланг Юнайтед.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).