Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Александър Александров-Алекс: Върнах се заради новородения си син в България
Автор: Екип Varna24.bg 13:31 / 29.02.2008Коментари (0)353
© Ole-bg.com
Плеймейкърът бе избран от зрителите на Канал 1 за "Играч на мача", бившият левскар иска да помага на младите в Черно море
Новото попълнение на Черно море Александър Александров-Алекс бе най-добрият играч в мача срещу Локомотив (Сф), който завърши 1:1 в неделя. Алекс игра близо половин час срещу железничарите, но с центриранията си и пасовете към съотборниците си бе най-важната фигура на терена. Именно негова бе асистенцията към Масена Моке, който с глава изравни резултата и моряците спечелиха точка в двубоя.
Освен това Алекс бе избран от телевизионните зрители на Канал 1 за "Играч на мача".
"Мога само да благодаря на зрителите на Канал 1 за това, че само с 25 минути игра ме определиха за играч на мача. Това само ме радва. Дошъл съм да си върша работата. 7 години бях в Турция и по една или друга причина се прибрах. Една от тях бе новороденият ми син. Искам да поздравя съпругата си. Това бе най-важно за мен. Имаше вариант и да се откажа от футбола, но след разговора ми с Лъчо Танев прецених, че мога да помогна на младите играчи, които тепърва започват да се развиват. Имам с какво да помогна - опит, рутина..., които спечелих през годините най-вече с екипа на Левски. В Турция също доста научих. Специално за мача с Локо (Сф) мисля, че момчетата се раздадоха. В последните 30 минути натискахме. Губихме в резултата, но можеше и да спечелим и да паднем. Радвам се за наградата", коментира плеймейкърът след срещата.

Източник: www.ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: