Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Калчото отново в БГ ефира
Автор: Екип Varna24.bg 08:10 / 21.11.2012Коментари (2)494
©
Италианската Серия А ще тръгне в ефира на ТВ7 до броени дни. След като от медията не успяха да се сдобият с мачове от родната "А" група, насочиха усилията си към последния голям европейски шампионат, който не се излъчва у нас.

Очаква се телевизията да предава по четири срещи на кръг, като най-интересната ще върви по ТВ7, а останалите три по ББТ. От лятото двата канала имат един и същ собственик.

По принцип цената на италианското първенство е 800 000 евро на сезон, но в този случай сумата ще бъде далеч по-ниска, тъй като от Калчото вече изминаха 13 кръга и остават още 25. Шампионатът на Апенините е по-евтин в сравнение с английската Висша лига (2,5 млн. евро годишно) и испанската Примера дивисион (1,3 млн. евро).

От ТВ7 бяха много близо до договор за Серия А и в края на август. Тогава, броени часове преди затварянето на летния трансферен прозорец, имаше голяма вероятност Димитър Бербатов да заиграе във "Фиорентина" и "Ювентус". В последния момент българският голмайстор предпочете офертата на "Фулъм" и остана в английската Премиършип.

До месец трябва да стане ясно и името на телевизията, която ще излъчва Висшата лига у нас през следващите три години. Това първенство е запазена марка на Диема, но предвид високата цена, която му искат от Острова, може да премине и в друг ефир. Сериозен интерес към него проявяваха собствениците на "Булсатком", преди фирменият им канал ТВ+ да се сдобие с мачовете от "А" група.

Източник: "Преса"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Млади футболни таланти идват във Варна за международен турнир
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Голям успех за женския отбор на Морско училище на Държавното по тенис
Григор Димитров опитоми Новак Джокович пред 12 хиляди в София
Григор Димитров спечели първия сет срещу Новак Джокович в София
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: