Пламен Тимнев се завръща на зеления килим с Локомотив (Дряново)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:39 / 29.02.2008
3334
Известния варненски нападател Пламен Тимнев прие поканата на култовия диджей Теди Джорджо да влезе в редиците на ФК Локомотив (Дряново). Един от най-добрите централни нападатели, играли в Черно море, Левски, Спартак (Вн) и Нафтекс, ще дебютира тази неделя от 18 ч. в мача от втори кръг на Северозападната "В" група срещу отбора на ФК Чумерна (Елена). Пламен Тимнев излезе от професионалния футбол в началото на 2006 г. и последно игра с фланелката на "моряците".
Теди, който е изпълнителен директор и член на управителния съвет на клуба от Дряново, приключи преговорите с Тимнев в сряда. Треньорския щаб в лицето на футболните спецове Димитър Методиев-Мефи и Петьо Кръстев реагираха светкавично и картотеката на Тимнев е факт. Президентът на клуба г-н Георги Вълев, който е известен хотелиер и ресторантьор, обезпечи финансово контракта. Тимнев ще бъде настанен в елитния Парк-хотел "Дряново", който е в непосредствена близост до стадион "Локомотив".
Резидент диджея на най-спортната дискотека в България - клуб 4as Pik, заяви, че Тимнев ще бъде много полезен за отбора със своя опит и рутина в боравенето с коженото кълбо и с нетърпение очаква срещата си с феновете в неделното дерби на "В" група. Футболистът ще пътува доста често до планинското градче, но няма да изостави бизнеса си във Варна. Както е известно, той е собственик и мениджър на ресторант "Любимец 13" на плажа на варненския квартал "Аспарухово".
Футболните фенове в Дряново вече очакват да видят и специалитета "паяжина" на Тимнев - удар с глава във вратата на гостите от град Елена. Тази неделя, 26 август, както и на всички домакински мачове на Локомотив, входът за феновете ще е свободен, заяви президента на клуба г-н Георги Вълев. Тогава ще бъдат представени официално пред публика ръководството и състава на отбора.

Източник: Радост Георгиева


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).