Сашо Александров носи първия успех на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:54 / 29.02.2008
227
Черно море стигна до първа победа в настоящото първенство, надигравайки Берое с 1:0 у дома. "Моряците" стигнаха до попадението в 51-ата минута, когато Александър Александров-Алекс, известен също като Крилия, се разписа от пряк свободен удар. Двубоят започна с петминутно закъснение, заради пороя, който се изля над Варна малко преди началото на срещата.
Домакините се нуждаеха от задължителна победа, тъй като в предишните 3 кръга бяха спечелили само 1 точка. Въпреки тежките атмосферни условия и ужасния терен, домакините имаха възможности за гол чрез Да Силва, Сашо Александров и Рикардо. В 23-ата минута на мача бразилецът стреля от дъгата на пеналта в аут, а в 37-ата португалският опорен халф нацели гредата след далечен удар. Между двете положения Алекс стреля опасно от фаул, но Беконо изби в корнер.
Дебютиращият в "А" група този сезон главен съдия Асен Николов не бе убедителен в отсъжданията си и набързо показа два червени картона - на Да Силва и Сандански в края на първото полувреме. Интересното бе, че бразилецът от Черно море не бе съгласен с решението на своятреньор да го смени с Масена Моке и тръгна да напуска не през центъра, както задължават правилата. След това кариоката тръгна да се връща, но съдията му показа втори жълт и съответно червен картон, което остави смяната на Моке чак за второто полувреме.
В началото на втората част Алекс изпълни перфектно пряк свободен удар и отбеляза единствения гол в срещата. Домакините не успяха да създадат стопроцентово голово положение пред вратата на гостите.
В самия край на двубоя беройци натиснаха и на два пъти се разминаха с изравнително попадение.

Черно море - Берое 1:0
Черно море: Илчев, Александър Александров-Алекс (87 Мирчев), Томаш, Бачев (71 Фабиано), Александър Александров, Рикардо, Андонов, Джалма, Д. Георгиев (46 Моке), Маркос Да Силва, Стоянов
Берое: Беконо, Дзаферович, Вергилов, Огнянов, Сандански, Харизанов, Танев (66 Текин), Желев (53 Даков), Жеков, Атанасов (73 Галин Иванов), Иво Иванов
Голмайстор: Александър Александров (51)
Жълти картони: Да Силва, Томаш; Вергилов, Сандански, Жеков, Огнянов, Иво Иванов, Заков
Червени картони: Да Силва (41), Сандански (43)
Съдия: Асен Николов
Стадион "Тича" - 2500 зрители

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).