Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Спартак спечели за седми път турнира "Илия Кирчев"
Автор: Екип Varna24.bg 14:06 / 29.02.2008Коментари (0)491
©
Спартак (Варна) спечели за седми път детския футболен турнир по футбол в памет на легендарния защитник на "соколите" Илия Кирчев. По традиция надпреварата за деца родени 1994 г. се организира в началото на септември, а организатори са община Варна, Зоналният съвет на Българския футболен съюз и клубът домакин.
Във финала на десетото издание на турнира талантите от школата на Спартак, с треньор Йордан Владимиров, надиграха градския си съперник Черно море след изпълнение на дузпи. В редовното време "моряците" поведоха с попадение на Стефан Ангелов през първото полувреме, а 4-5 минути преди края на двубоя Иван Петров изравни при едно мелле пред вратата на "зелено-белите". При дузпите "моряците" пропуснаха на два пъти, а "соколите" вкараха и четирите си дузпи чрез Никола Ганчев, Филип Красимиров, Александър Ангелов и Никола Арнаудов. За водения от Димитър Митов тим на Черно море точни от бялата точка бяха Христо Андонов и Слави Сталев.
В спор за бронзовите медали Добруджа ІІ надделя над Шумен с 10:0, а от пето до осмо място се наредиха Черно море ІІ, Спартак ІІ, Варна Сити и Добруджа І.
"Соколите" грабнаха и две от индивидуалните награди. За вратар №1 бе определен Петър Славов, а най-полезен състезател стана Филип Костадинов. Росен Димитров от Шумен взе приз като най-малкия участник, защитник №1 е Костадин Иванов от Черно море, а с осемте си попадения Кристян Петков от Добруджа ІІ взе голмайсторския приз от ръцете на един от най-ярките голаджии в историята на българския футбол Пламен Гетов. Специалната награда "Илия Кирчев", която се дава на най-добрия защитник в редиците на Спартак, и представлява фланелка на първия отбор, бе връчена на Иван Петков. 13-годишният талант е от ОУ "Иван Вазов", тренира футбол от първи клас, а любимият му футболист е Кристияно Роналдо.

Източник: www.ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Завърши международния детски футболен турнир "VARNA CUP 2024"
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: