"Брокерите" загубиха титлата в последния кръг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:17 / 29.02.2008
231
Варненският тим I&G brokers не успя да спечели титлата в държавното първенство на България по плажен футбол. Възпитаниците на Пенко Златев водеха в класирането преди последния за годината турнир, който се състоя в комплекс Дюни. "Брокерите" обаче загубиха още първия си мач от последния в класирането Мони (Габрово) с 2:5 в първия ден от надпреварата. След това тимът победи русенския Миринекс с 6:1, но бе разгромен с 8:3 в последния мач от новия шампион на България Академика Микс, който спечели и трите си срещи от турнира.
Така в крайна сметка софиянци имат девет точки, следват "брокерите" с 8, Миринекс с 6 и Мони с 5. Ако варненци бяха загубили само веднъж, точките им щяха да бъдат равни с тези на Академика и първенството щеше да завърши със супер финал за титлата.
"Брокерите" се оплакаха, че съдийството на турнира е било под всякаква критика, и че с подобно отношение към спорта и труда на състезателите, надали скоро ще сде издигнем на международната сцена на плажния футбол. От клуба обаче все пак признаха, че основната вина за изгубването на титлата е в представянето на самите състезатели.
Все още не е ясно какъв е, как ще бъде разпределен и кога ще бъде раздаден обявеният преди старта на държавното първенство награден фонд.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).