Издънка! Спартак - Видима 0:0

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:47 / 29.02.2008
283
Спартак - Видима 0:0
Съдия: Ангел Бекяров, жълт картон: Чалъков (В), стадион: Спартак, зрители: 1500
Спартак: Цанков, Георгиев, Жеков, Петров, Маринов (45 Тодоров), Палавестрич (84 Боев), Кунчев, Хасан, Стоев, Илиев, Мирчев
Видима: Хр. Иванов, Борисов, Лахчев, Блажев, Стоев (56 Гайдаров), Цветков (90 Тодоров), Мекиков, Писаров, Чалъков, Дичев, Др. Иванов
Варненският Спартак допусна груба грешка в похода си в А група. Соколите завършиха 0:0 с Видима днес на Коритото.
Като цяло мачът бе доста слаб дори и за родните стандарти. Сред футболистите на домакините се виждаше повече желание за победата в срещата, но техническият арсенал на соколите изнвери.
През първото полувреме наставникът на Спартак Атанас Атанасов, притиснат от кадровите проблеми в тима, пусна като централен нападател Боян Илиев. Юношата на соколите имаше на 2-3 пъти възможност за гол, но не нямаше късмет при завършващия удар в средата на първите 45 минути. Хикмет пък стреля в аут още в самото начало.
Втората част отново не предложи кой знае какво футболно зрелище, като гостите дори можеха да се поздравят с гол. В 63-ата мин. Писарев се измъкна от защитата на домакините и остана сам срещу Цветомир Цанков. Ударът му обаче бе спасен от стража на Спартак. До края домакините опитаха стихиен натиск, но така и не успяха да намерят правилния път към вратата на гостите.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).