Младен Стоев с награда за най-красив гол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:50 / 29.02.2008
685
Полузащитникът на Спартак (Варна) Младен Стоев бе избран от феновете за автора на най-красивото попадение в 7-ия кръг. Точният му удар в мача срещу Левски бе удостоено с приза най-атрактивен гол от феновете с над 57% от гласовете им в инициативата на "Ариана" "Гласувай за най-атрактивния гол". Както е известно, Маджо се разписа в 68-ата минута на срещата след блестящо изпълнение на пряк свободен удар. По този начин той изравни на "сините", но в края на срещата спартаковци бяха матирани от Димитър Телкийски. След попадението на Стоев феновете подреждат по атрактивност головете на Мартин Камбуров от Локомотив (Пловдив) в срещата с Ботев със 17% и Кевин Амунике от ЦСКА в двубоя със Славия - 16%. Така в срещата от деветия кръг на "А" група Младен Стоев ще играе с жълтата лента на "Ариана" на ръката срещу Пирин в Благоевград.
Атрактивният приз идва за втори път във Варна, след като Рикардо Андре от Черно море взе наградата преди няколко кръга. Целта на инициативата е да създаде платформа, която стимулира и подкрепя атрактивната футболна игра в България, като дава правото на феновете да гласуват за най-атрактивните голове. Победителят в инициативата е футболният клуб, отбелязал най-много красиви голове през целия сезон, който получава признанието на феновете и парична награда в размер на 50 000 лева.
"Соколите" започнаха днес подготовката си за новата седмица. През този уикенд няма кръг в "А" група, но варненци са договорили контролна среща с Черноморец (Бургас). Спартаковци ще гостуват на "акулите" за спаринга в сряда. За двубоя от следващия кръг с Пирин в състава на "соколите" се завръщат след наказания Иван Найденов и Велимир Иванович, а Будимир Джукич се очаква да е възстановен от контузията си. След осем изиграни кръга спартаковци се намират на незавидната 14-а позиция в класирането, със спечелените едва шест точки. Те са от три равенства и една победа. Тимът има четири загуби, а головата му разлика е 5:9.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).