Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
"Спартак“ излиза срещу тим с 1 милион бюджет
Автор: Екип Varna24.bg 11:14 / 22.11.2012Коментари (0)413
©
Този уикенд варненският "Спартак" гостува на турския ББ "Анкараспор" в два мача от третия кръг на европейския клубен турнир по хандбал "Чалъндж Къп". Тимът на Пенко Златев продаде домакинството си и така и двете срещи ще се играят в турската столица.

Съперникът на варненския тим е изцяло професионален, а бюджетът му е около 1 милион лева, тоест 10 пъти по-голям от този на "Спартак". Заплатите на състезателите там пък са по 2-3 хиляди евро на месец. "Много добър отбор са. Имат двама украинци и един руснак в състава си. Турското първенство е много силно, отборите са с големи бюджети. Ние отиваме с цел да покажем максимално добра игра и ако ни се отвори възможност да атакуваме шансовете си", заяви за "Народно дело" вицепрезидентът на българите Росен Добрев.

Той няма да може да помогне на отбора на игрището, тъй като е със счупена ръка. Пенчо Рачев и Димитър Петков също ще пропуснат срещата, заради контузии.

Спартаклии потеглят днес за Турция, където утре ще направят една тренировка, а в събота и неделя играят двубоите, които са с начален час 13,00.

Росен Добрев е доволен, че с победите над "Осъм" (Ловеч) и "Интер" (Благоевград) тимът му е излязъл от дупката, в която попадна след двете поредни загуби от "Добруджа" и НСА.

"Спартак" ще има възможност за реванш срещу "студентите" като ги посреща на 1 декември в мач от турнира за Купата на България. Добрев очаква тимът да играе много по-силно през втория полусезон, когато ще бъде в пълен състав. Вицепрезидентът не пропусна да отличи и това, което се прави в школата. "Отборите ни имат само една загуба във всички възрасти. Това говори, че работим правилно с подрастващите и имаме може би най-силната школа по хандбал в България", завърши Росен Добрев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Млади футболни таланти идват във Варна за международен турнир
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Голям успех за женския отбор на Морско училище на Държавното по тенис
Григор Димитров опитоми Новак Джокович пред 12 хиляди в София
Григор Димитров спечели първия сет срещу Новак Джокович в София
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: