Спартак (Варна) изненада изненадата Пирин насред Благоевград

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:00 / 29.02.2008
277
Спартак (Варна) победи като гост Пирин с 2:1 в мач от 9-я кръг във футболната "А" група и по този начин прекъсна серията си от четири срещи без успех. Пред около 2000 зрители първо Иван Найденов в 43-ата минута и Ахмед Хикмет в 61-ата донесоха трите точки за варненци. Две минути преди края на редовното време на първата част Найденов направи хубав самостоятелен пробив отляво по атаката на гостите и с прекрасен изстрел в горния десен ъгъл на вратата, пазена от Чавдаров, даде преднината за своя отбор. Резултатът в полза на Спартак удвои Хикмет в 61-ата минута, след като препарира стража на домакините със страхотен фронтален удар. В даденото от съдията продължение Пиетробон от домакините вкара за 1:2.
Въпреки поражението благоевградчани заемат 4-то място в класирането с актив от 16 точки, а момчетата на Атанас Атанасов са на 10-то с 9 точки. Интересното е, че до този момент "соколите" имат две победи, като и двете са като гости - на Вихрен и Пирин. Благоевградчани се превърнаха в изненадата на първенството, след като няколко кръга след началото на първенството водиха в класирането на "А" група, а в момента са на четвърта позиция.
Пирин - Спартак (Варна) 1:2
Пирин: Чавдаров, Дафков, Коемджиев, Костадинов, Бодуров, Дяков, Пиетробон, Паланков, Хазуров, Лапантов, Наков
Спартак: Цанков, Жеков, Ст. Петров, Палавестрич, Б. Илиев, Кунчев, Хикмет, Иванович (90+5 Савич), Найденов, Боев (89 В. Маринов), Д. Тодоров (80 Ст. Георгиев)
Голмайстори: Пиетробон (90+4); Найденов (42); Хикмет (61)
Жълти картони: Дафков, Наков; Иванович, Д. Тодоров
Съдия: Антон Генов
Стадион "Христо Ботев" - 2000 зрители

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).