Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Черно море измъчи ЦСКА, но загуби с 0:1
Автор: Екип Varna24.bg 15:23 / 29.02.2008Коментари (0)238
© Sportal.bg
След страхотен гол на Кевин Амунике в 19-ата минута ЦСКА победи много трудно Черно море на "Българска Армия" в мач от 10-ия кръг на "А" група. Успехът върна "червените" на първо място в класирането, като еднолични лидери с актив от 28 точки и така те запазиха преднината си от 3 точки пред шампиона Левски. Нигериецът реализира рядко красив гол от воле с левия крак след подаване с глава на Гарсес, като прати топката в горния ляв ъгъл на вратаря Карамфил Илчев. Капитанът на ЦСКА Велизар Димитров се възстанови от травмата в рамото и излезе титуляр срещу варненци. Наставникът Стойчо Младенов заложи още на Хосе Гарсес и Георги Чиликов в атака. Именно бургазлията бе близо до втори гол в средата на първата част.
Играчите на Никола Сапсов изнесоха много силен мач, който незаслужено загубиха. Пропуски обаче на Рикардо Андре в 58-ата минута и 90-ата минута ги лишиха от едната точка. Възпитаниците на Стойчо Младенов изиграха един от най-слабите си срещи през този сезон, като създадоха едва 2-3 голови ситуации през цялата среща. Независимо, че в нападение играха Велизар Димитров, Гарсес и Чиликов.
Капитанът се завърна в игра след 15 дни, но се
© sportal.bg
видя, че не е във форма и нормално бе заменен в 73-ата минута от Маркиньош. Панамският национал и бургазлията също показаха, че когато не се играе редовно трудно може да си във форма. Лошата новина за "армейците" е контузията на национала Валентин Илиев. Централния бранител бе изритан много лошо в дясното коляно от играч на гостите веднага след почивката, като напусна терена принудително и на негово място се появи Машадо. Играта на тима бе бавна и много безидейна, като за това повлия и лошото състояние на терена.
Поражението бе пето за гостите, като отборът остана с 9 точки, но благодарение на пораженията на Беласица, Видима и Вихерн остана извън зоната на изпадащите.
ЦСКА - Черно море 1:0
Голмайстор: Амунике (19)
ЦСКА: Ив. Петров, Вуядинович, Котев, В. Илиев (51 Машадо), Й. Тодоров, Янчев, Амунике, Г. Илиев, В. Димитров (73 Маркиньош), Гарсес (65 Удоджи), Гиликов
Черно море: Илчев, Александров, Андре, Томаш, Бачев, П. Костадинов (82 Моке), Д. Георгиев, Алекс, Манолов, Периш, Фабиньо
Жълти картони: Амунике; Бачев, Периш
Съдия: Антон Генов
Стадион "Българска Армия" - 1000 зрители

Източник: sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: