Черно море вгорчи дебюта на Миодраг Йешич в Литекс

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:38 / 29.02.2008
231
Варненският Черно море вгорчи дебюта на сръбския специалист Миодраг Йешич като старши треньор на Литекс, след като в мач от 12-ия кръг на "А" група измъкна 1:1 в Ловеч. Това бе пети пореден мач в родния шампионат за "оранжевите", в който те не печелят трите точки. Головете паднаха преди почивката. Първо гостите от Варна откриха резултата след попадение на Рикардо Андре в 13-ата минута, а след едно меле в 38-ата и шут на Ивелин Попов, Бибишков довкара топката в мрежата на Карамфил Илчев.
Срещата логично започна с домакински натиск на ловчанлии, които опитаха да вкарат ранен гол, но центриранията на Роберт Попов не бяха оползотворени от "оранжевите" нападатели. Така се стигна до 13-ата минута, когато гостите от Варна откриха резултата чрез Рикардо. Португалецът се възползва от едно центриране и изпрати топката в мрежата на Тодоров. Литекс се опита да реагира бързо, но първо Сичеро с глава, а по-късно и Деде от четири метра пропиляха изгодни положения. Все пак ловчанлии сравнително бързо върнаха попадението, когато в 38-ата минута Сандриньо проби отляво, пусна успореден пас в наказтелното поле към Ивелин Попов, той стреля към вратата на Черно море, но топката бе довкарана от Крум Бибишков. До края на полувремето Литекс можеше да направи пълен обрат, но Бибишков пропиля отлична ситуация, озовал се очи в очи с Карамфил Илчев.
През втората част Литекс така и не успя да отбележи нов гол, а най-опасната ситуация бе в 49-ата минута, когато техният централен бранител Пламен Николов нацели гредата. Към края на срещата ловчанлии увеличиха оборотите, но няколко пропуска на нападателите и добрата игра на гостите в отбрана провалиха дебюта на новия наставник на "оранжевите" - Миодраг Йешич.

Литекс - Черно море 1:1
Голмайстори: Бибишков (38); Рикардо (13)
Литекс: Тодоров, Р. Попов, Сичеро, Пл. Николов, Венков, Том, Сандриньо, Бударен, (46 Манолев), Томе (76 Златинов), Ив. Попов, Бибишков (46 Бето)
Черно море: Илчев, Периш, Рикардо, Александров, Лазаров, Джалма, (58 Вл. Костадинов), Фабиано (86 Да Силва), Д. Георгиев (90 Стоянов), Бачев, Томаш, Манолов
Жълти картони: Р. Попов, Ив. Попов; Илчев, Д. Георгиев, Бачев
Съдия: Станислав Тодоров
Стадион "Ловеч" - 500 зрители

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).