Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Черно море се дъни срещу 10 от Беласица у дома - 1:1
Автор: Екип Varna24.bg 15:43 / 29.02.2008Коментари (0)351
© БТА
Сериозна издънка направи отборът на Черно море в домакинския си мач с Беласица от 13-ия кръг на "А" група, след като завърши 1:1. Варненци не сътвориха почти нищо интересно през целия мач и логично не се поздравиха с трите точки. Нещо повече - гостите имаха тре възможности през втората част, но не можаха да ги реализират. За домакините поради контузии от състава отпаднаха Александър Томаш и Александър Александров-Кривия.
Първото полувреме ще се запомни единствено с директния червен картон на капитана на петричани Антон Личков, който в 36-ата минута направи брутално нарушение срещу Мирослав Манолов и напълно заслужено бе изгонен от съдията Стефан Спасов.
Началото на второто полувреме донесе радост за феновете на домакините. В 49-ата минута Манолов отклони топката с глава към влезлия на почивката на мястото на Владко Костадинов Станислав Стоянов, който с воле от границата на наказателното поле матира вратаря на гостите за 1:0. Малко по-късно равенството се размина на косъм. При контраатака за Беласица Добрин Орловски шутира мощно, но Илчев изби. Топката отново се върна в Орловски, който пак шутира, но от голлинията Домакинов изби в корнер. Голът все пак падна в 72-ата минута, когато Жюел Кики засече с глава в мрежата едно центриране. Радостта на гостите бе много бурна като френският голмайстор дори рискуваше да се контузи, когато се хвърли на тревата. Малко след това Ду Бала пробяга 40 метра с топката, но в най
© БТА
-важния момент - когато излезе очи в очи с вратаря, стреля встрани от рамката. В даденото от съдията продължение варненци можеха да вкарат победно попадение. След едно разъбркване в наказателното поле на гостите Петьо Костадинов пробва нещо като задна ножица, но топката се размина с целта и така резултатът се запази - 1:1.
Още след изравнителния гол на Беласица голяма част от феновете започнаха да скандират "Оставка!" по адрес на треньора Никола Спасов, като освиркванията продължиха след последния съдийски сигнал. Около 65 минути от срещата бяха наблюдавани от наставника на Спартак (Варна) Атанас Атанасов и изпълнителния директор Живко Великов, които също отнесоха освирквания. Както е известно, през следващия уикенд е варненското дерби, което ще се играе на стадиона на "соколите".

Черно море - Беласица 1:1
Черно море: Илчев, Александров, Домакинов, П. Костадинов, Бачев, Рикардо, Манолов, Д. Георгиев, Периш (87 Андонов), Да Силва (71 Фабиньо), Вл. Костадинов (46 Стоянов)
Беласица: Манолов, Велинов, Трифонов, Личков, Николов, Кики, Едуардо (84 Кабранов), Клаудиано, Орловски, Умберто, Господинов
Голмайстори: Стоянов (49); Кики (72)
Жълти картони: Александров; Трифонов, Николов
Червен картон: Антон Личков (46)
Съдия: Стефан Спасов
Стадион "Тича" - 1500 зрители

Източник: www.ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: