Вратар вкарва от дузпа, кани се да бие и фауловете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:45 / 29.02.2008
409
Култовият вратар Неделчо Добрев, по прякор Бирата, вкара гол от дузпа за Аксаково в двубоя от 16-ия кръг на Североизточната "В" група срещу Панайот Хитов (Тутракан). Мачът завърши 2:0, а първото попадение бе много красиво. Ивайло Русев центрира и с плонж юношата на Спартак Кристиян Щерев реализира с глава. Вторият гол вкара Добрев, който безпроблемно копна топката и матира колегата си. Добрев е щатен изпълнител на 11-метровите наказателни удари, като възнамерява да бие и фауловете занапред.
В следващия кръг Аксаково гостува на Девня в регионалното дерби. Възпитаниците на Румен Димов направиха силен мач срещу лидера Добруджа, но загубиха с 3:5. Домакините поведоха с 2:0 с два гола на сърбина Гавран Иван, а Нурген Али намали резултата. Добричлии докараха нещата до 4:1 чрез варненеца Георги Костадинов и Кирил Божанов. В края Ангел Ангелов от Девня докара нещата до 3:4, но Кирил Божанов сложи точка на спора.
С успеха добричлии запазиха аванса си на върха в класирането на 8 точки, след като вторият Черноморец (Балчик) записа домакинска убедителна победа с 4:0 над Орловец (Победа). Аристон записа нов успех като гост, като този път русенци биха Ендже (Царев брод). Албена също продължи победния си ход, след като в този кръг надделя с 6:0 над Разград 2000 у дома.

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).