МSАТ спечели "Позвънете Къп"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:50 / 29.02.2008
413
Телевизионерите победиха с 2:0 домакините на турнира, бившият великан на варненския печат "Народно дело" остана на трето място


МSАТ спечели турнира "Позвънете Къп". Телевизионерите победиха във финала тимът на "Позвънете&Новини" с 2:0, като домакините на надпреварата надиграха тотално съперника си, но не успяха да отбележат гол. По-интересният мач в турнира обаче беше между "звънящия вестник" и бившият великан на варненския печат "Народно дело". "Позвънете" победи с 2:1 съперника си с 2 попадения на Александър Дечев и така запуши устата на горделивия си съперник, за когото се смяташе от по-голямата част от публиката, че има нередовни играчи в състава си.
Наградата за най-добър играч в турнира отиде при състезателката на "Варна Юнайтед" Татяна Алифанова. Тимът на в. "Варна" взе и още един приз - "Феърплей" от спортната дискотека на България 4as Pik. Призът "Най-добър вратар" бе връчен на стража на МSАТ Краси Николов, но там впечатление направи вратарят на "Позвънете" Орлин Филиповски. Орлиньо джентълменски отстъпи правото на наградата на Николов, въпреки факта, че по регламент трябваше да стане неин носител след по-малко вкарани голове. Стражът на в. "Черно море" пък Мирослав Кунев се оказа повече от "твърда глава". Миро пази в мача с "Народно дело" с... пукнато ребро. Калин Руменов от Дарик радио напусна турнира още в груповата фаза с пукната кост в лявата ръка.
Голмайстор на турнира стана Пламен Андреев от тима на бившите великани "Народно дело". МSАТ получиха и парична награда за титлата в размер на 300 лв. Домакините също ще бъдат поощрени, но сумите бяха запазени в тайна. В. "Черно море" също даде парична награда от 50 лв. Тя отиде при Александър Дечев, който по мнение на медията бе най-добрият играч във финалния двубой.
Безспорният №1 на турнира обаче си остана тимът на в. "Черно море" - феърплей, мажоретки, страсти и поведение на терена. Завидяха им всички!
Приятната изненада в надпреварата бе тимът на "Пресцентър Варна", който можеше и да победи "Делото", но наивни грешки в защита му струваха успеха.
Емоциите в надпреварата бяха повече от мачове в А група - пукнати ребра, ръце и глави. Феърплей в едни и фалш в други. Собствениците на "Позвънете" Екатерина и Петър Дилови обещаха да направят всичко възможно турнирът да се превърне в традиционен. Купонът в 4as Pik, който бе повече от страхотен, пък бе показател за това кой как прие турнира.

Източник: МSАТ спечели "Позвънете Къп"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).