Никола Спасов: Посвещавам успеха на тези, които не искат да вървим напред

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:53 / 29.02.2008
286
Наставникът на Черно море бе може би под най-голямо напрежение преди дербито на Варна. Спасов бе подложен на унищожителен натиск от медии и фенове на моряците, които дори и при победа на черноморци искаха оставката му. Въпреки това, Спасов запази хладнокръвие излезе и би Спартак на Коритото.

- Г-н Спасов, какъв е коментарът Ви за мача?
- Бяхме под високо напрежение в седмицата преди дербито. Доста притеснения имахме около големия брой контузени състезатели. В последните месеци, седмици и дни върху клуба се изсипа много помия. Върху мен лично също бе така. Радвам е , че стана така както искахме. Заслужавахме да бием. Контролирахме мача от самото начало. Момчетата бяха повече от перфектни и изпълниха задълженията си. Те бяха да влязат в мача по мъжки, стегнато, да го изиграят, така както се получи. Правилно играхме тактически, физически също бяхме добре. Не дадохме и минимален шанс на Спартак да си помисли, че може да ни победи. Посвещавам победата на шефовете на публиката ни и на всички тези които ни мразят и искат Черно море да не върви напред.
- Тръгва ли отборът тръгва нагоре?- първенството е едва на половината си и има много мачове. Силно казано е това, Мисля, че в последните месеци се развивахме много добре, правилно. Не виждам повод за притеснение или че отборът няма да се развива. Печелим точки и не губим мачове.
- Какво мислите за мнението на Атанас Атанасов, че неговите футболисти били по-добри от Вашите и Спартак е по-добър отбор от Черно море?
- Това е игра на думи. Аз съм абсолютно убеден, че Наско не си вярва на думите. Може би по този начин той мотивира играчите си.
- Каква е причината за смяната на Моке?
- Мисля, че Моке нямаше сили да продължи на високо ниво през втората част, тъй като дълго време лекуваше контузии.
- От включването на Да Силва доволен ли сте?
- Донякъде.
- Кой иска Черно море да не върви напред?
- Непрекъснатите атака към нас от страна на противниците с които играем са алка част от всичко. Не виждам защо някой трябва да се отнася по такъв начин към нашия отбор. Искам да виждам градивна критика в медиите.
- Повлия ли разследването на УЕФА върху представянето Ви днес?
- Абсолютно не. Ние сме чисти. Нямаше място за притеснение. Не мога да си обясня откъде излезе тази интрига. Видяхте и че македонския отбор не знаеше за какво става въпрос. Явно пак има българска нотка в цялата работа.
(Заб. - използвани са въпроси и на други медии)

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).