Спартак (Варна) освободи Младен Стоев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:04 / 29.02.2008
475
Полузащитникът на Спартак (Варна) Младен Стоев бе освободен днес. Решението е на ръководството на клуба. Маджо, който е майстор на пряк-свободните удари, ще разтрогне договора си със "соколите"по взаимно съгласие. Стоев няма да участва в последния мач на отбора от първенството срещу Марек в Дупница тази събота, както и в срещата за Купата на България следващата сряда срещу Локомотив (София) в столицата.
"До дни ще има и други освободени футболисти - или през тази седмица, или след последните ни два мача. Ще решаваме. Не може да се продължава така. Който иска да защитава фланелката, да я защитава, иначе който от където е. Не може да има такова бездушие", заяви наставникът на отбора АтанасАтанасов.
Стана ясно, че Станислав Петров също най-вероятно отпада за срещата в Дупница, тъй като е с разтежение, получено на варненското дерби. "Няма значение колко хора имаме. Важното е те да са мъже. Ако ви прави впечатление в групата винаги взимам по 16 футболисти", каза още треньорът.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).