Бойко Каменов с примамлива оферта от азиатски клуб

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:25 / 29.02.2008
219
Варненският защитник Бойко Каменов е получил изключително примамлива оферта от азиатски клуб. Това сподели самият той пред спортния сайт на Варна www.ole-bg.com.
"Предложението е много сериозно. Предстоят финални разговори между мен и ръководството на този клуб, чието име все още не искам да споменавам. Очаквам най-късно в средата на януари да се присъединя към подготовката на новия ми клуб. Договорът ще е поне за една година", поясни Каменов.
За последно той игра на Малдивските острови за Ви Би спортс клуб. Заради травма в коляното обаче Бойко се върна в България, където претърпя артроскопия. "Възстановен съм напълно. В момента тренирам индивидуално - правя кросове, ходя на фитнес и играя мачлета с приятели и колеги в зала", обясни опитният футболист.
Той призна, че е имал предложение да продължи договора си с Ви Би спортс клуб, както и да подпише с друг малдивски отбор - Ню Радиант, чиите цветове защитаваше преди време.
Каменов си пожела един ден да се върне в България и да приключи кариерата си в Черно море. "Това е родният ми клуб и искам там да завърша кариерата си. Все пак съм израстнал в Черно море, раздавал съм се в най-трудните моменти, дори когато нямаше пари в клуба. Винаги следя изявите на този клуб и му пожелавам успех през пролетния полусезон", завърши варненският футболист.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).