Руски таран и халфове бразилец и сърбин чакат в Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:57 / 29.02.2008
294
Новите играчи пристигат идната седмица, Маркуш да Силва се присъединява към съотборниците си утре

Руски таран, както и халфове бразилец и сърбин очакват в Черно море. Това заяви днес при началото на зимната подготовка наставникът на моряците Никола Спасов. Варненци стартираха с кросове в местността около Аладжа манастир, като футболистите, които започнаха подготовка са в добро функционално състояние. "Утре Маркуш да Силва също ще се присъедини към нас. До четвъртък ще бъдем в пълен уекип. Няма да освобождаваме футболисти. При нас дойде сърбинът Кристиян Спречкапович, халф на 29 години. Другата седмица пък очакваме руски централен нападател, бразилец и сърбин да се присъединят към лагера на отбора", коментира той.
На този етап варненци не проявяват интерес към играчи от българското първенство. Очакваните чужденци пък не са наблюдавани от Спасов. "Нямам никакви впечатления за тях засега", добави той.
За първият етап от подготовката моряците ще използват курорта Албена, Златни пясъци и евентуално закрити зали, в зависимост от атмосферните условия. Кросовете на Аладжа манастир също ще бъдат приоритет.
Никола Спасов добави и че няма играчи на Морето към които да има интерес от други отбори.
Стражът Карамфил Илчев почерпи съотборниците си и треньорския щаб с бонбони и сокове по повод 29-ия си рожден ден.
След това футболистите заминаха за първата си тренировка, но пред паркинга на стадиона се наложи да бутнат малко клубния автобус, заради заледения път.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).