Младшата възраст на "моряците" завърши сезона със загуба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:07 / 26.11.2012
591
Юношите младша възраст на Черно море приключиха есенния полусезон в Елитната ни футболна група до 17 г, с изненадващо тежка загуба 0:3 при гостуването си на връстниците си от Чавдар Етрополе. 

Моряците влязоха по-добре в мача, но след като пропуснаха 2 добри възможности, получиха случаен гол в 15-ата мин. Гостите продължиха да бъдат по активни, като уцелиха и гредата, но нямаха шанс в завършващата фаза на атаката. 

2-ото полувреме протече по същия сценарий, варненци атакуваха, но топката така и не пожела да влезе във вратата на домакините. С попадения в 56-ата и 65-ата мин Чавдар стигна до убедителния успех, който обаче не отговаряше на показаното на терена. Малко преди края Кадир от гостите получи пресилен червен картон. 

Пред клубния сайт Иван Николов заяви че е крайно недоволен от играта своите възпитаници, които ще зимуват на 5-ото място. Той обаче е оптимист за пролетния дял от шампионата и се надява моряците да се включат в битката за призовите места. 

Черно море 17: Георги Ставрев,Мартин Костадинов,Мартин Ванков/62-Никола Радушев/,Стефан Иванов,Преслав Дошков/77-Кристиян Николов/,Александър Йовчев,Мирослав Мирчев, Александър Попов,Кристиян Пешков/62-Станислав Джамбазов/, Антон Славков,Иван Илиев/40-Кадир Кадир/.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).