Боян Илиев: Сами взехме решение да не отидем на церемонията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:09 / 29.02.2008
271
Играчите на Спартак (Варна) сами са взели решението да не уважат церемонията за "Футболист на годината". Това разкри пред "Позвънете Новини" капитанът на отбора Боян Илиев.
"По принцип знаехме, че треньорът Атанас Атанасов и изпълнителният директор Живко Великов няма да уважат церемонията. Те двамата обаче не са ни спирали, казаха ни ако искаме да отидем. Затова се събрахме ние футболистите и обсъдихме какво да правим помежду си. Всеки си каза мнението и се обединихме около позицията да не присъстваме на церемонията. Смятаме, че анкетата не е реална. Сашо Александров е първи, но е играл десет мача, а има много други футболисти, които са играли повече. Анкетата е за цялата година. Доколкото знам, от шест години няма футболист на Спартак, който да е обявяван за №1 на Варна. Сигурно ако Гонзо дойде на 35 години в Черно море и вкара два гола пак ще бъде избран за №1", заяви Илиев.
Новият административен директор на "соколите" Силвия Николова също даде обяснение на бойкота. "Поздравления към организаторите, но смятаме, че няма ясни криетири, предоставени на журналистите, по които да гласуват. Става дума за брой мачове, брой голове, "феър плей" и други", коментира Николова.
Старши треньорът на отбора Атанас Атанасов призна още преди церемонията, че няма да я уважи, тъй като се провежда в дискотека, която е собственост на ръководството на Черно море.
Наградите на "соколите" бяха взети от заместник-председателя на Зоналния съвет към Българския футболен съюз Петър Петров.

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).