Наско Атанасов хареса двама юноши в мача с Дунарея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:40 / 29.02.2008
301
Старши треньорът на Спартак (Варна) Атанас Атанасов ще привлече в първия отбор двама футболисти от юношите старша възраст на "соколите". Това обяви самият наставник пред "Позвънете Новини". Става дума за Михаил Михалев и Орлин Обрешков. Първият е полузащитник, роден 1990 г., а вторият - нападател (1989). Вчера двамата играха за първия отбор в контролната среща с румънския Дунарея. Северните ни съседи победиха с 2:1, а в състава на варненци играха общо осем юноши. Досега спартаковци имаха пет победи и едно равенство в проверките.
Като цяло единственото по-интересно за отбелязване в проверката бяха само головете. В 18-ата минута с удар от около 30 минути се разписа Мажер, а 2:0 направи Прибак в 33-ата. Само две по-късно младокът Иво Михайлов вкара с удар от 25 метра, като това бе първия му гол с екипа на родния му клуб.
Наско Атанасов призна след края на срещата, че е искал тимът му да срещне по-силен съперник. "Дунарея е доста посредствен отбор. Ако бяхме с първия ни тим, щеше да стане нещо като контрола срещу отбор от нашата "В" прупа. Иначе съм доволен от представянето на младоците. Преди срещата очаквах по-негативно развитие на двубоя, но момчетата показаха доста приятна игра. Привличаме две момчета в мъжкия отбор. Става дума за Мишо Михалев и Орлин Обрешков. От сега нататък двамата ще се готвят с първия отбор", обясни младият треньор.
Утре неговият отбор излиза в седмата си контролна среща от подготвителния период срещу Калиакра (Каварна). Мачът е от 14 ч. в Албена. Двата отбора са участници и в традиционния международен турнир в курортния комплекс, който ще се проведе от 14 до 22 февруари. Варненци са в една група с румънсикя Политехника и с Монтана.

Дунарея - Спартак 2:1
Спартак: Станев, Й. Пенев, В. Маринов, Боев, Калоянов, Михайлов, Вилар, Обрешков, Дженков, Бойчев, Христов (Цанков, Костов, Михалев, Тафет)
Голмайстори: Мажер (13), Прибак (33); Михайлов (35)

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).