Черно море прави 1:1 с Луч Енергия. Реферът вдига шест червени картона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:41 / 29.02.2008
293
Черно море завърши 1:1 в конролна среща с руския Луч Енергия. Двубоят бе изключително нервен, а главният съдия Альошин от Казахстан показа 6 червени картони. Два от тях бяха за Даниел Георгиев и Миро Манолов от Черно море, а останалите четири - за играчи на съперника на варненци.
Луч Енергия поведе след половин час игра с гол на Овазава. Той се разписа във вратата на Илчев след пас на Славьов. Десет минути по-късно авторът на паса за гола пое към съблекалните за втори жълт картон. Три минути преди края Даниел Георгиев пропусна най-чистото положение за Черно море през първата част. В началото на второто полувреме Манолов получи червен картон и бе заменен Андонов. В 66-ата минута именно Андонов асистира на резервата Тигран, който изравни резултата. До края на двубоя изобилстваха нервните отигравания и грубостите. В резултат на това съдията показа нови 4 червени картона. В последните минути "моряците" имаха игрово предимство, но така и не успяха да стигнат до успеха.
ЧЕРНО МОРЕ - ЛУЧ ЕНЕРГИЯ 1:1
0:1 Овазава (29)
1:1 Тигран (66)
СЪСТАВЪТ НА ЧЕРНО МОРЕ:
Илчев, Домакинов, Бачев, Александров, Андре, Спаичакович, Алекс, Георгиев, Стоянов, Манолов, Да Силва
В игра влязоха още: Димов, Фрутус, Андонов, Джоров, Тигран

Източник: sportal.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).