Фен записа химн на ПФК Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:53 / 29.02.2008
966
Идеята на Илко Петров-Джулиано е чрез продажба на диска да се подпомага детско-юношеската школа на моряците


Известният като Фен№1 във Варна Илко Петров-Джулиано записа диск с 2 песни за ПФК Черно море. Записът е направен в професионално студио от изпълнителите Снежа Маркова и Ники Желязков, музиката е на Стефан Ласков, а текстовете написал самият Джулиано. Идеята му дошла преди финалния мач с ЦСКА за Купата на България през 2006 г.
"Много болно ми беше, че всички клубове си имат химн, а любимият ми Черно море - не", сподели авторът на среща с медиите в пресцентър "Глас". Едната песен е набелязана за химн, а другата е възхвала на легендите Иван Моканов, Димитър Боснов, Абил Билялов, Стефан Богомилов, Иван Василев и др.
Илко Петров планирал да се срещне с ръководството на клуба, за да им представи проекта си. Мечтата на Джулиано е да продава дисковете на домакинските мачове. Вместо билетче за вход феновете да получават по един диск, а приходите да отидат за развитие на детско-юношеската школа на Черно море.
Шоуменът е готов да запише още песни за любимия си отбор.


Източник: Стела Иванова, Пресцентър "Глас


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).