Дидо Генчев отиде в Берое

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:00 / 29.02.2008
1238
Диян Генчев, който премина през Спартак (Варна), Локомотив (София) и Черно море, се е присъедини към лагера на Берое във Варна. Преди това той е бил вариант за варненските "соколи", но трансферът не се осъществи. Футболистът за последно игра в участника в квалификациите за Шампионската лига - шампионът на Казахстан Астана (Астана). Той се присъедини към отбора, след като през лятото ръководството на Черно море реши да не подновява изтеклия му договор. Той се адаптира доста бързо към новия си отбор и дори изигра три мача в квалификациите за Шампионската лига с едноименния тим от столицата на Казахстан. Той бе сменен в 90-ата минута на първия мач срещу грузинския Олимпи в Тбилиси завършил при резултат 0:0. Генчев изигра целия реванш, в който казаците победиха с 3:0 и се класираха за втория предварителен кръг. Там жребият отреди за съперник на Астана норвежкия Розенборг (Трондхайм). Българинът не взе участие в първия мач, който казаците загубиха с 1:3 у дома, но игра в реванша завършил с катастрофалното 7:1.
Опитният футболист има 245 мача в българската "А" група. Генчев идва в Берое като свободен агент, след като е разтрогнал договорът си с Астана. Не е изключено халфът да дебютира още в срещата на "зелените" с Беласица (Петрич) от турнира в Албена. Срещата е утре и е с начален час 13,30.

Източник: beroe.eu


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).