Анелия Синабова ще свири в "Б" група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:10 / 29.02.2008
1223
Международната съдийка от Варна Анелия Синабова от Варна придоби права да ръководи мачове от "Б" професионалната ни футболна група. Това обяви шефът на Съдийската комисия към БФС Борислав Александров на пресконференция вчера. Международната реферка покри мъжкия норматив на семинара, който се състоя този уикенд. Освен нея още три дами ще се изявяват като помощнички. Това са Екатерина Маринова, Йорданка Корчева и Гергана Ангелова.
Борислав Александров каза, че ще намалее практиката мачовете от "Б" група да бъдат свирени от съдии от "А" група и през пролетта ще бъде даден шанс на реферите от втория ни футболен ешелон.
Стана ясно още, че трима рефери с изтекло наказание за срок от 1 година са върнати в професионалния футбол в ранглистата на "Б" група. Става дума за варненеца Димчо Радев, Петър Стоянов от Пловдив и Ивайло Бозев също от Пловдив.
"Наясно съм със случая на Момчил Врайков, но молбата за връщането му в съдийството е депозирана от Валентин Михов в изпълкома на БФС, а не в съдийската комисия", када Боре Александров. Шефът на съдиите отказа да коментира случая. Крайното решение относно Врайков, както и за Димитър Димитров за връщането им в съдийството ще бъде взето от Изпълкома.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).