Десо Русев пак отложен, Бомбата уреден

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:24 / 29.02.2008
403
Случаят с нападателя Десислав Русев отново бе отложен на днешното заседание на Апелативната комисия към Българсикя футболен съюз. За футболиста, който се готви от почти година със Спартак (Вн), претенции има Родопа (Смолян), но институтът по криминология и криминалистика бе направил графологична експертиза на подписа му преди време, която показа, че договорът му е бил фалшифициран от бившия му клуб. Вчера той окончателно трябваше да бъде "разведен" с Родопа, но отново бе отложен, като новото заседание трябва да се проведе между 10 и 12 март.
Преди да разбере за случилото се наставникът Атанас Атанасов вярваше, че ще може да разчита на него.
"Според мен няма опасност Десо Русев да не ни бъде присъден. Щом една инститицуия като Института по криминология и криминалистика си е дала експертизата, мисля, че трябва да ни го присъдят. Но все пак да не забравяме, че работата е Made in Bulgaria", каза Атанасов.
Радостната новина за младия специалист е, че ще може да използва защитника Димитър Стефанов-Бомбата. Заради него втородивизионният Велбъжд няма да може да картотекира нови играчи, докато не погаси задълженията си към футболиста.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).