"Черно море“ играе два мача за два дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:35 / 27.11.2012
331
Два мача в рамките на два дни ще изиграят баскетболистите на "Черно море-Порт Варна" тази седмица. В четвъртък и петък (29 и 30 ноември) те гостуват на TESY младежки национален отбор на България и на "Левски". Срещата с възпитаниците на Тити Папазов е по програма, а двубоят с държавния тим е изтеглен от следващия осми кръг на Националната баскетболна лига. Причините за съчетаването на двете срещи е да не се пътува излишно още веднъж до София, а и да се спестят разходи.

До този момент "моряците" имат три победи и три загуби в първенството и са шести във временното класиране. В тима правят всичко възможно да възстановят центъра Саша Боич за двата мача. Сърбинът е с изкълчен глезен, но е проявил мъжество, като сам е поискал да играе срещу "Рилски спортист" в неделя, когато варненци загубиха със 73:86.

Причината за желанието му е липсата на други двама основни състезатели - Станислав Цонков и Милчо Борисов. "Явно не ни беше ден. Имахме сериозни проблеми с контузии, а и играта не ни спореше. Липсата на Милчо и Станислав се чувства. Не искам да се оправдавам с това за загубата, но те са стартиращи играчи и са ни важни. Саша също е контузен, изкълчи си глезена. Браво на него, че стисна зъби, за да помогне", каза след срещата с "Рилецо" треньорът на "моряците" Спас Натов.

Колегата му от самоковския тим Росен Барчовски пък призна, че не е очаквал толкова лесна победа за своя тим, като също я отдаде на кадровите проблеми при съперника.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).