Мая Павлова, юноша на ТК Каварна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:37 / 29.02.2008
1243

Име: Мая Йорданова Павлова
Рожденна дата: 16.05.1995 г. в гр. Каварна
Клуб: Тенис клуб "Каварна"
Откога тренира: От 6 години тренирам в родния си клуб, като това е най-голямото ми удоволствие. Всеки ден научавам по нещо ново от спорта тенис.
Треньор: В Каварна треньор ми е Тошко Добрев.
Защо избрах този спорт: Тенисът ми харесва много. Родителите ми също допринесоха за това да започна да тренирам.
Кой ти помогна най-много: Треньорът и родителите ми.
Най-голям спортен враг: Нямам врагове. Когато сме на корта всеки ти е съперник. Ако не си съсредоточен във всеки един момент, всеки може да те бие.
Участия в турнири: Участвала съм в турнири до 10 и до 12 годишна възраст. Играла съм в Добрич, Варна, Каварна, Бургас, Ямбол и Асеновград.
Спечелени отличия: От 2004 година досега съм спечелила около 10 медала. На 2 пъти заех втора позиция в турнирите за Купа "Нафтекс" в Бургас, а веднъж дори станах шампион. Имам предвид възраст до 10 години. Пас в Бургас имам второ място и на турнира "Бриз". Миналата година имам участия в 5 финала-2 спечелени. За миналата година също така заех 8-о място в класацията за "Спортист №1 на Каварна".
Любимите ми спортисти са: При жените най-много ми допада играта на Ким Клайстърс. При мъжете съм фенка на Рафаел Надал.
Един ден искам да съм: Естествено искам да стана професионална тенисистка. За това обаче трябва много да тренирам и един ден може и да стане. Вярвам, че с много тренировки всичко се получава. Все пак трябва само да реша да се занимавам занапред с тенис и ако това стане съм убедена, че ще успея.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).