Симеон Варчев: Не сме имали по-безотговорни защитници

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:02 / 29.02.2008
327
Баскетболистите са длъжни да победят Рилски спортист, защото ако не бием и тях като домакини, това означава, че тези играчи трябва да си отиват", коментира Симеон Варчев. Черно море Еврохолд приемат Рилецо в мач от XXIII кръг в събота от 17 ч. в зала Христо Борисов. Варчев отбеляза, че силните страни на съперника на варнеци са чужденците в тима от Самоков, които придават различен облик.
"Имаме предвид и това, че Рилски спортист играят по-силно като гости", обясни зам.-председателят на клуба.
За мача с ЛУКойл баскетболният спец изрази недоволството си, че въпреки 107-те точки "моряците" не успяха да победят.
"Нашите играчи трябва да разберат, че баскетболът не е само да вкарваш, а и да пазиш. Въпреки това след двубоя в Правец спонсорът Асен Христов ми се обади и ми каза, че е доволен от получилия се равностоен мач срещу шампионите", разкри зам.-председателят. Той изрази разочарованието си от факта, че тимът му е на второ място по отбелязани точки след ЛУКойл, а в класирането е на 6-о място.
"Не сме имали такива безотговорни баскетболисти в защита", каза още той. По неговите думи именно оттам идват проблемите на тима. Симеон Варчев разкри, че американците Брайс Шелдън и Тод Галоуей играят силно само в домакинските мачове на Черно море Еврохолд.
"Това е необяснимо за мен, нито в Плевен, нито в Правец са играли на ниво. След мача с Рилски спортист смятам да разговарям с тях", завърши Варчев.

Източник: От Диляна Петрова, в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).