Черно море наказа ЦСКА, страхотни Галоуей и Ценов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:39 / 29.02.2008
384
В истинаски баскетболен сблъсък Черно море–Еврохолд наказа ЦСКА пред собствената си публика със 101:66. В препълнената зала "Христо Борисов" във Варна момчетата на Спас Натов изнесоха лекция на гостите от София.
Срещата започна кош за кош, но с отлични отигравания на Симеон Ценов и Тод Галоуей мачът завърши много бързо за ЦСКА. Отборът домакин трупаше точков актив, а софиянци така и не успяваха да отбележат в чуждият кош. На почивката варненци водеха с 21 точки – 52:31. След кратката пауза домакините заиграха още по-добре и страхотните им отигравания увеличиха преднината им до 40 точки. Единствен от отбора на ЦСКА аплодисменти заслужи Лавел Пейн, който направи два невероятни чадъра на Тод Галоуей и Брайс Шелдън. Малко след това аплодисментите се върнаха за Тод Галоуей, който не остана назад и направи чадър на 210-сантиметровия гигант Пейн.
3 минути преди края публиката в залата изригна след невероятен пас на плеймейкъра Владимир Маринов. Така варненци нямаше какво повече да покажат и се поздравиха с красива и убедителна победа над ЦСКА.
За Черно море–Еврохолд най-резултатен беше Тод Галоуей с 25 точки, а Симеон Ценов добави 23. За ЦСКА с 16 точки се отличи Сергей Цветков.
Следващият мач на Черно море е на 1 март (събота) от 18 часа в зала "Триадица” в София срещу отборът на Левски.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).