Сладката болка български футбол се завръща в сърцата на феновете днес!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:17 / 29.02.2008
488
От днес футболната общественост се връща към познатата сладка болка, наречена български футбол. Стартира пролетният дял на първенството в А група и запалянковците и всички, които малко или много са свързани с най-популярния спорт, очакват с нетърпение първия съдийски сигнал. Какво ни предстои? Може би това е най-задаваният въпрос, който има най-категоричния отговор: Как какво? Пародия, скандали, ругатни, блъскане и побои върху невинната топка... Дайте малко по-позитивно обаче. Най-малкото по някои показатели пролетният дял на първенството се очертава като извънредно интересен. Защо е така?
Защото лидерът във временното класиране ЦСКА си разпродаде отбора и в момента прилича повече на разграден двор от времето на Осман паша и е вероятно да се наемат играчи от Кремиковци, че да се изкара нормално полусезонът.
Защото шампионът Левски също се раздели с основните си играчи и изглежда повече като шоколадова детска градина с вкус на "Нова Бразилия" с тримата латиноамериканци в състава си.
Защото и Локо не прилича на себе си, а Славия драпа със зъби и нокти да се възползва от ситуацията.
И не на последно място отличната подготовка на Литекс, който май ще поднесе изненадата.
Тя може да дойде и от Варна, където един зелено-бял отбор точи зъби на Купата и 5-ото - 6-ото място в класирането.
Кой ще изпадне?
Също толкова интересен момент! Спартак - дума да не става! Тази година соколите навършват 90 години и ще е безумие да посрещнат юбилея си във втория ешелон. Берое с нов отбор и треньор, Марек без Еньо Кръстовчев, Видима на командно дишане откъм точков актив, Беласица - петричката радост. Вихрен - голямата въпросителна.
Изобщо очакват ни интересни моменти до средата на май, така че - всички на стадиона или пред тв приемниците. Българският футбол трябва да докаже, че е жив в момент, в който на никого не му е лесно.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).