Синът на Пламен Казаков почна със спартаклии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:35 / 29.11.2012
1817
Синът на известния в близкото минало футболист на "Спартак" Пламен Казаков - Драгомир, започна тренировки с представителния тим на клуба.

"Ще опитам да си намеря отбор в България, въпреки че няма да е лесно. Благодарен съм на ръководството на варненския клуб, че ми даде шанс да тренирам и от мен зависи дали ще успея да впечатля треньора", заяви за "Народно дело" 23-годишният Драгомир Казаков. Последният е започнал да гони топката в детския тим на спартаклии, когато е бил но 8 години.

Две години по-късно родителите на Драго заминават да живеят в ЮАР, а през периода 2004-2005 г. работят за около 18 месеца в Мадрид. Там Драго играе за детския тим на "Хетафе", но след като фамилията се завръща в Йоханесбург, облича екипите на детски и юношески формации в академии.

Участва също и в контролни срещи на мъжки тимове, тъй като още се ползва със статут на чужденец и няма право да играе в елитната група и втора дивизия. "Нашите са подали молба за поданство и всеки момент очакваме да го получим. Въпреки това, ако успея да подпиша договор с български клуб, няма да бързам да се връщам в ЮАР", каза още Драго, който в момента учи задочно за висше образование в университет в Йоханесбург.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).