Дончо иска точки, за да падне напрежението

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:40 / 29.11.2012
644
Според Дончо Атанасов "Черно море" е имал инициативата през целия мач. "Един гол ни липсваше през първото полувреме, но съперникът се беше затворил добре. След почивката стояхме по-добре физически, натиснахме ги и стигнахме до победата", заяви Дончо. Той уточни, че е било нормално играта да не им върви в началото, след като нямат точки и има напрежение. "Притесняваме се от пропуски. Просто всеки играе с някакво напрежение и някаква неувереност в себе си. Така, трудно се играят такива мачове. Когато обаче съберем точки, напрежението ще падне", допълни Атанасов.

Запитан на какво се дължи добрата му форма в последно време, той заяви: "Не знам, честно, не мога да кажа. Просто моментът е такъв, че трябва да дадеш максимума си, за да може отборът да се вдигне. На мен като футболист на "Черно море" не ми е приятно да сме на това положение. Аз като отворя един спортен сайт и като видя на кое място сме, и ме е срам от себе си. Въобще не упреквам примерно феновете, че са недоволни на моменти. И аз като гледам някой мач по телевизията, също така реагирам на пропуски." 

Относно неделното гостуване на "Левски" Дончо направи следния коментар: "Турнирен мач. Въпросът е да постигнем някакъв добър резултат, за да имаме шанс за реванша. Всички отбори в България се познаваме добре. Тук на "Тича" по-друго се играе, все пак е "Левски", ще дойде и публика, ще ни подкрепят."

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).