Спартак загуби с 0:2 от Ботев (Пд)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:05 / 01.03.2008
598
Спартак (Варна) загуби първия си мач от пролетния полусезон срещу Ботев в Пловдив с 0:2. Срещата започна с натиск на домакините. Още в петата минута Георги Христов излезе очи в очи с вратаря на "соколите" Радо Станев и го прехвърли, но топката премина на сантиметри в аут. В деветата минута Минев след традиционния си рейд центрира от ляво и топката се удари в ръката на защитник от Спартак, но съдията Стоян Алексиев от София остана безмълвен.
В 16-та минута домакините поведоха след гол на Георги Христов, който матира Радо Станев с диагонален удар. В 38-та минута центриране на Какалов срещна горната греда, а в последвалото меле Дормушали Саидходжа не успя да се ориентира останал сам срещу вратаря.
С началото на второто полувреме гостите се опитаха да променят развоя на срещата, но далечен удар на Веле Иванович излезе в аут.
В 54-та минута Саидходжа добре напредна, подаде на Георги Какалов, който от чиста позиция стреля в аут. В 64-та минута всичко в срещата бе решено. Георги Аврамов центрира от дясно и Саидходжа от два метра засече топката за 2:0.

Ботев - Спартак2:0

Ботев: Лилчо Арсов, Йордан Минев, Илиян Гаров, Величко Величков, Даниел Божков (Мауро Алегре), Георги Аврамов, Георги Какалов (Красимир Кръстев), Апостол Попов, Дормушали Саидходжа, Николай Харизанов, Георги Христов
Спартак: Радостин Станев (Цветомир Цанков), Стоян Георгиев, Станислав Жеков, Боян Илиев, Мартин Димов, Будимир Джукич (Иво Михайлов), Кунчо Кунчев, Иван Иванов, Димитър, Владислав Мирчев, Велимир Иванович

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).